HealthImpact


Janine VervoordeldonkHealthImpact Gezondheid & Zorg is in 2015 opgericht door Janine Vervoordeldonk. Na een studie Letteren en Medisch Antropologie is Janine  sinds 1995 werkzaam in de sector gezondheidsbevordering en zorg: tot 2012 bij het Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie (NIGZ), van 2012 tot 2015 bij het kwaliteitsinstituut voor de gezondheidszorg CBO.

Haar werkveld is zowel nationaal alsmede internationaal. Janine heeft ruime ervaring met (project)management, implementatie & advisering. Centraal in haar werkzaamheden staat het bereiken van kwetsbare groepen in de samenleving. Haar inhoudelijke expertise richt zich op thema’s   als Gezondheidsvaardigheden, Aanpak van Gezondheidsachterstanden, Zelfzorg en Zelfmanagement. Als (project)manager van diverse grote (Europese) projecten en tenders is zij gedreven in het schakelen met diverse stakeholders en complexe implementatietrajecten.

Voorbeelden van recente activiteiten zijn: projectmanager Europese tender PiSCE (Platform van experts zelfzorg in Europa), projectmanager  FP7 project IROHLA (gezondheidsvaardigheden en ouderen) en projectmanager en adviseur implementatie van de QuickScan gezondheidsvaardigheden en de praktijkcheck laaggeletterdheid in enkele Nederlandse ziekenhuizen en huisartspraktijken.

 

Partners en links:

Bojan Advies: www.bojanadvies.nl

Gezond Advies: www.gezondadvies.org